Zoe 130 ADV stenskæremaskine

Ønsker du en en stærk, præcis, solid og let skæremaskine, som er let at transportere og rengøre, så er denne ZOE 130 ADV skæremaskine det helt rette valg.
Skæremaskinen er velegnet til skæring af keramiske fliser, porcelænsfliser, klinker, marmor, granit, tagsten belægningssten og mursten. Med en solid konstruktion og en yderst kraftig motor, som gør skæremaskinen særdeles velegnet til skæreopgaver med hårde og kraftige materialer, kan denne skæremaskine klare alt fra lige snit til diagonale snit med en 45° skæring og dykskæring. Skæremaskinen har desuden teleskopben med sikkerhedsbeslag. 
Maskinen kan sænkes ned over støttebenene, hvilket giver et lavt tyngdepunkt under transport.

Læs mere

Ex. moms kr. 
15,788.00
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
19,735.00
pr. enhed
Sendes fra fjernlager (Levering 1-3 hverdage)


Varenummer:
117202-130
EAN:
8024648055156

trustpilot

Beskrivelse

Læs mere
Fordele
Tekniske informationer

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.