Vådslibere

Her på siden finder du vores udvalg af vådslibere til murere til slibning af forskellige overflader. Er du på udkig efter en vådsliber til murere til arbejde med marmor, granit, terrazzo eller lignende? Så har vi det helt rette værktøj til formålet. Hos Murergrej.dk fører vi vådslibere til polering og slibning af en lang række materialer. Mangler du slibepads til murerarbejdet, finder du naturligvis også et stort udvalg hos os.

Vådslibere til slibning af overflader i forbindelse med murerarbejdet


En vådsliber er særdeles velegnet til polering og slibning af forskellige slags overflader, kanter og kurver. Ja, selv i vådområder er denne vådsliber perfekt anvendelig. Vådsliberen har en elektronisk soft start, trinløs hastighedsregulering og er beskyttet mod overophedning og overbelasting. Vi fører dette kvalitetsprodukt fra Eibenstock, et mærke kendt for sin gode kvalitet og robusthed.

Har du spørgsmål til vores sortiment af vådslibere eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.