Multislibeværktøj

Hos Murergrej.dk har vi et stort sortiment af multislibeværktøj til slibning af cement, mursten, beton og meget andet. Hvad end du søger en håndslibesten, et slibebræt eller noget helt tredje, er du sikker på at finde det helt rette multislibeværktøj hos os. Mangler du andet tilbehør til murerarbejdet, har vi desuden et stort udvalg af murerværktøj, der lever op til professionelle standarder. Det skaber det bedste grundlag for veludført murerarbejde.

Slibeværktøj med multifunktionelle anvendelsesmuligheder


Slibning af cement, puds, mursten, gips, beton, spartelmasse, epoxy, glasfiber og mange andre materialer kan være hårdt arbejde - men med et multislibeværktøj fra vores sortiment bliver processen væsentlig nemmere for dig.
Et multislib slibebræt kan gøre det lettere at slibe kanter de steder, hvor gulv og væg mødes samt til slibning af ujævnheder. Der findes både et kort eller et langt slibebræt hvor slibefladerne består af metalkorn med forskellige grovheder, som holder meget længere end sandpapir og karborundumsten.
Desuden er et slibebræt meget mere håndterlig at arbejde med. Her på siden finder du også Multi Slib slibeskiver til vinkelsliber, de findes med 3 forskellige grovheder.

Har du spørgsmål til vores sortiment af multislibeværktøj eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.