Slibeskiver

Her på siden finder du vores store sortiment af forskellige slibeskiver til murerarbejde. Vi fører slibeskiver i høj kvalitet til en lang række formål, så du nemt kan finde netop de slibeskiver til murerarbejde, du søger. Alle vores produkter matcher professionelle standarder, hvilket sikrer dig det bedste grundlag for et veludført resultat. Er du på udkig efter andet udstyr til murerarbejdet? Så tilbyder vi et bredt udvalg af værktøj til dine projekter her hos Murergrej.dk.

Slibeskiver til betonslibere og vinkelslibere

Her finder du et stort udvalg af slibeskiver - afhængig af formålet har vi både unikke diamantklinger til skære- og slibeopgaver til brug på vinkelslibere, eller stærke effektive diamantslibeskiver til tørslibning, som passer til de fleste typer betonslibere. Vi har også slibeskiver til vinkelsliber med 3 forskellige grovheder - eller en kopskive til hårde materialer som sten, beton eller granit. Vi har slibeskiver til mange formål - og det helt essentielle er at gøre op med sig selv, hvilken type du har behov for. Er du i tvivl, hjælper vi dig gerne med at finde det helt rigtige produkt.

Har du spørgsmål til vores sortiment af slibeskiver eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.