Facadefræsere

Det kræver det rigtige udstyr, hvis du ønsker at få de bedste resultater. Med en facadefræser til murere er du sikret et godt resultat, når du skal fjerne maling, puds eller anden form for facadebelægning. Den praktiske maskine kan desuden også bruges til vægge, gulve og andre plane overflader. Hos Murergrej.dk har vi et godt udvalg af facadefræser til murere, der tillader dig at udføre godt stykke arbejde hver eneste gang.

Forbered facaderne til ny belægning med en af disse facadefræsere


En facadefræser kan anvendes til mange opgaver, den bruges bl.a. til at fjerne gammel maling eller til udjævning af betonoverflader samt affræsning af puds. Hos Murergrej kan vi tilbyde en kraftig og robust facadefræser fra Eibenstock, der er udstyret med et ergonomisk håndtag, som er yderst behagelig at arbejde med. Motoren er placeret over slibeskiven - derfor forlænger den levetiden af maskinen betydeligt. I facadefræseren er der blevet integreret et udtag, så der nemt kan tilkobles en industristøvsuger.

Har du spørgsmål til vores sortiment af facadefræsere eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.