Betonslibere

Betonslibere

Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Farve
Flise mønster
Antal
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
8 varer
15
25
35
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Farve
Flise mønster
Antal
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
8 varer
15
25
35

Skal du lave overfladebehandling på enten gulve eller vægge, så er en betonsliber det ideele værktøj til opgaven. En betonsliber kan både bruges til afkantning, afgratning og afslibning af ujævnheder i beton.

Her på siden finder du betonslibere fra Eibenstock, et tysk kvalitetsmærke der sikrer dig den bedste slibning, hver gang.

Vores betonslibere er vibrationsdæmpet, dvs. at de giver dig en god komfort og beskyttelse af håndleddene under brug.

Leder du derfor efter en betonsliber til dit næste projekt, så finder du den helt sikkert her på siden. Vi fører et bredt udvalg af betonslibere til forskelligt slags slibearbejde uden dog at være hård ved pengepungen. 

Blandt andet så fører vi en betonsliber der passer til det klassiske slibearbejde. Derudover en letvægts betonsliber der er som skabt til mindre overflader eller kanter. Skal du slibe større flader, specielt gulve, har vi også en stor betonsliber, du kan bruge oprejst, så du er sikret en behagelig arbejdsstilling.

Er du på udkig efter en betonsliber til en konkurrencedygtig pris, så finder du den her. 

Har du spørgsmål til vores sortiment af betonslibere eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag - fredag kl. 8.30 - 17.00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af betonsliber og alt andet inden for flise- og murerværktøj! 

To Top