Betonslibere

Når du skal slibe beton, er valget af en god betonsliber afgørende for, at overfladen bliver jævn. Med den rigtige model kan du let klare arbejdet – og komme helt ud i kanterne. Det er slut med at døje med besværlige og langsomme maskiner, når du vælger en betonsliber fra vores store sortiment af kvalitetsværktøj. Hos Murergrej.dk sælger vi kun anerkendte mærker inkl. et udvalg af tilbehør, så du kan få ordentligt udbytte af din betonsliber.

Skab jævne betonoverflader med disse betonslibere


Beton kan lynhurtigt skabe en ru og barsk overflade, hvilket ikke falder i alles smag. Foretrækkes en jævn og flot betonoverflade kan du gøre brug af en betonsliber. I vores produktsortiment tilbyder vi betonslibere fra Eibenstock, et tysk kvalitetsmærke, som sikrer dig den bedste slibning hver gang. Den er beregnet til afkantning, afgratning og afslibning af ujævnheder i beton.

Vores betonslibere er vibrationsdæmpede, hvilket betyder, at du får en langt bedre komfort og beskyttelse af håndleddene under brug. Så er du på udkig efter en betonsliber til dit næste projekt, så finder du den helt bestemt her på siden. Vi tilbyder nemlig et bredt udvalg af betonslibere til forskelligt slags slibearbejde uden at være hård ved pengepungen.

Her finder du betonslibere til det klassiske slibearbejde eller en letvægts betonsliber, som er skabt til mindre overflader eller kanter. Skal du slibe større flader, specielt gulve, har vi også en stor betonsliber, der kan bruges oprejst, så du er sikret en behagelig arbejdsstiling.

Har du spørgsmål til vores sortiment af betonslibere eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.