Slibeværktøj

Mos Murergrej.dk tilbyder vi udstyr og værktøj i højeste kvalitet, så du kan få det flotteste resultat – hver gang. I vores kategori af slibeværktøj til murere finder du et godt udvalg af alt fra betonslibere og facadefræsere til slibemidler og tilbehør fra anerkendte brands. Godt håndværk bliver hjulpet på vej af godt udstyr. Det er netop, hvad du finder i vores udvalg af slibeværktøj til murere, der tilbyder de rette redskaber til dit arbejde.

Vælg den ønskede kategori

Stort udvalg af slibeværktøj til murerarbejdet

Her på siden finder du et stort udvalg af slibeværktøj - alt fra betonslibere, facadefræsere, multislibeværktøj, vådslibere, slibeskiver og slibepads. Her finder du lige præcis det specialværktøj, som du har brug for til netop dit projekt. Dyk bl.a. ned i adskillige betonslibere fra det tyske kvalitetsmærke Eibenstock. Eller kig nærmere på slibepads det afsluttende arbejde med tørslibning og polering af overflader - herunder marmor, terrazzo, granit, beton og det meget populære microcement.

Har du spørgsmål til vores sortiment af vinkelslibere eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.