0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Slibeværktøj

Her på siden finder du et bredt udvalg af slibeskiver af høj kvalitet, til markedets nok laveste priser. Uanset om du står og mangler nye slibeskiver til arbejdet med træ, i beton eller granit, så finder du det i denne kategori.

Nedenfor kan du læse mere om de enkelte slags slibeskiver vi fører. Dremed er du altid sikker på, at have den rette slibeskive til netop den opgave du har sat dig for at udføre.

Diamantslibeskiver:

Skal du slibe materialer som f.eks. beton, granit eller andre hårde byggematerialer, så bør du vælge en diamantslibeskive, som du finder forneden. Vores diamantslibeskiver passer til de fleste betonslibere på markedet og fås i de mest gængse diametre på mellem 125 mm - 130 mm.

Segmentsæt:

Ved arbejdsopgaver som bl.a. slibning af betongulve, eller fjernelse af bløde materialer, som f.eks. fliseklæb anbefaler vi at du tager et kig på vores segmentsæt. Du finder forskellige sæt, der alle passer til Eibenstock betonslibere her.

Har du spørgsmål til vores sortiment af slibeskiver eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 72 60 66 30, som er åben alle hverdage mellem 8:30 - 17:00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af slibeskive og alt andet inden for flise- og murerværktøj! 

Sorter faldende

   

15 vare(r)

Sorter faldende

   

15 vare(r)