Multicutter-klinger

Vores mange forskellige multicutter klinger til murerarbejdet åbner op for en verden af anvendelsesmuligheder. På denne side finder du robuste og effektive slibemidler, skæreknive, fugeklinger og savklinger til branchens mest populære og anerkendte multicutters. Find klinger til dybe fuger, til beskadigede flisefuger, til detaljeret arbejde i træ, til hårde metaller og til bløde materialer som silikone og kit. Vi tilbyder gode muligheder for levering, og samler du en stor ordre, leverer vi dine varer fragtfrit.

Stort sortiment af multicutter-klinger til murerarbejdet


Hos Murergrej tilbyder vi et stort udvalg af multicutter-klinger fra bl.a. Bosch, Fein, Supercut, Multimaster, Dewalt og Milwaukee - som hver især er yderst velkendt for at levere kvalitetsprodukter til fornuftige priser.
Uanset hvilken form for materiale du skal arbejde i - såsom træ, metal eller mursten, så finder du helt bestemt de rette multicutter-klinger i vores produktsortiment.

Har du spørgsmål til vores sortiment af multicutter-klinger eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af multicutterklinger og alt andet inden for flise- og murerværktøj!