Vaskesvampe

Her hos Murergrej.dk forhandler vi alsidige og solide vaskesvampe til murerarbejde, og uanset hvilken overflade du skal vaske af, finder du en vaskesvamp, der matcher. Vores svampe er nemlig meget alsidige, og du kan både afvaske efter flisearbejde, fugning og meget andet. Størrelserne varierer, og der er rig mulighed for at finde den helt oplagte løsning her i vores imponerende udvalg af vaskesvampe til murerarbejde.

Pålidelige og holdbare vaskesvampe til mange slags opgaver


Her finder du vores alsidige vaskesvampe til afvaskning af flisearbejde efter fugningen eller alt andet form for afvaskning. Se herunder Deco Vaskesvampen og Hydro Vaskesvampen, som er fremragende og håndterlige svampe i tilpas størrelse. Med de rigtige redskaber ved hånden går arbejdet som en leg. Ved køb af 10 eller 100 er der penge at spare på vores produkter. Tag også et kig under Murergrej.dk's skuresvampe i forskellige hårdheder til brug ved fugning af fliser, afvaskning af snavs, fugearbejde med epoxy m.m. Her kan du også finde vaskesvampe med fast håndtag.

Har du spørgsmål til vores sortiment af vaskesvampe, eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.