Gratspader

Her hos Murergrej.dk har vi et stort udvalg af gratspader til murerarbejde, og vi har udvalgt modeller fra de absolut bedste mærker på markedet. Af den grund finder du gratspader til murerarbejde fra blandt andet Eskimo, Galax og Sprehn, der er kendt for at producere værktøj i højeste kvalitet. Klingbredderne varierer fra omkring 15-50 cm, men de giver dig alle mulighed for at arbejde i oprejst stilling og dermed skåne din ryg.

Gratspader er en pålidelig følgesvend til gulvarbejdet


Skal du i gang med at skrabe gulve rene efter en byggeproces, så er det gratspaden, du skal have fat i. Med gratspaden kan du bl.a. fjerne rester af beton af sammenstøbninger og ujævnheder i gulvoverfladen af diverse byggemateriale. Derudover bruges den til rensning af forskallingsbrædder.

Her finder du gratspader fra kvalitetsmærker som Galax, Sprehn og Eskimo i klingebredder på 15, 20, 30 og 50 cm. Her er gratspader i høj kvalitet til alle slags opgaver, og du kan arbejde i oprejst stilling, hvilket er ergonomisk mere korrekt og skåner dine knæ og din ryg. Klingerne på vores gratspader er meget robuste, og gratspaden fås med kraftigt træskaft. Fra det kendte mærke Eskimo kan skaft og løst blad også købes særskilt.

Du finder helt sikkert den rigtige gratspade hos Murergrej.dk., og vil du supplere grejet med en betonsliber fra Eibenstock, så har vi helt sikkert den rigtige til dig.

Har du spørgsmål til vores sortiment af gratspader, eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.