Redskaber/materiel

Mangler du redskaber og materiel til murerarbejdet, er du havnet det rette sted. Her hos Murergrej.dk finder du nemlig et bredt udvalg af betonjuttere, gratspader, murerkoste og -børster, skovle, transportmateriel, flydespartling og meget mere. Vi er kritiske i forhold til det udvalg, vi tilbyder vores kunder, og derfor er alle vores redskaber og materiel til murerarbejdet i høj kvalitet. Find alt det, du skal bruge, lige her og kom godt i gang med arbejdet!

Vælg den ønskede kategori

Redskaber og transportmateriel til alle slags mureropgaver

Her på siden finder du bl.a. forskellige murerkoste og børster - herunder kalkkoste med polybørster, murerkoste, syrekoste og koste med nylonbørster. Du finder desuden graveskovlen fra Galax, som er en alsidig graveskovl til sand og grus. Den er bygget som en stor ske, der er flad fortil, og de ophøjede kanter giver bladet ekstra styrke. Sidst men ikke mindst er det også her, at du finder vores gratspader. Vi fører et udvalg af kendte mærker som Galax, Sprehn og Eskimo i klingebredder på 15, 20, 30 og 50 cm. Gratspaden bruger du til fjernelse af bl.a. betonrester, andre ujævnheder eller til rensning af forskallingsbrædder. Her er gratspader til alle slags opgaver i høj kvalitet, og du kan arbejde i oprejst stilling. Fra Eskimo tilbyder vi desuden løse blade til gratspaden, eller du kan købe et nyt skaft, hvis det gamle er knækket.

Har du spørgsmål til vores sortiment af redskaber og materiel, eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.