Multisprøjte

Skal du vandskure eller påføre andre materialer? Så gør en multisprøjte opgaven væsentligt lettere for dig, og i vores udvalg finder du alt, du skal bruge. Uanset hvilken overfladebehandling du skal i gang med, kan vores sprøjtepistoler håndtere opgaven med lethed. Det gennemtænkte design lægger vægt på præcision og pålidelighed, hvilket hjælper dig med at skabe et imponerende resultat hver gang. Spar tid og opnå professionelle resultater med vores innovative multisprøjter.

Du finder her vores multisprøjtepistol, som er ideel til påføring af teksturer på gulve, vægge og lofter og unik til vandskuring net, puds, primer mm. Multisprøjten leveres med 3 dyser (4,6 og 8 mm) samt en vinkel, så kan den nemlig bruges på både gulv og loft. Her på siden finder du desuden ekstra dyser til multisprøjten, der sikrer dig, at du kan få lige den struktur, som du ønsker. De findes i størrelse: 2,5, 3, 3,5, 4, 6 og 8 mm.

Har du spørgsmål til vores sortiment af multisprøjter eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.