Mørtelsprøjte

Med en mørtelsprøjte sparer du masser af tid, når der skal pudses vægge op. Det er et simpelt luftværktøj, som hurtigt og effektivt sprøjter mørtel, beton og forskellige lerblandinger ud på en væg eller anden overflade. Du bruger samme blanding som til manuel pudsning, men sprøjtningen giver en bedre vedhæftning og en mere ensartet flade. En mørtelsprøjte er tidsbesparende, nem at rengøre og et stykke værktøj, der bare holder.

Sprøjtepudser, mørtelsprøjtere - flere navne, samme suveræne egenskaber

En sprøjtepudser, eller mørtelsprøjter, som den også kaldes, er et simpelt stykke luftværktøj, der effektivt sprøjter mørtel, beton og lerblandinger og derved spare dig en masse tid uden at gå på kompromis med kvaliteten. En sprøjtepudser kan benyttes til både privat eller erhvervsmæssig brug, om så du er uddannet murer eller privat selvbygger. Der kræves ingen speciel type pudsemateriale da blandingen af materialet foretages normalt som til manuel pudsning.

Sprøjtepudseren er både tidsbesparende, let at anvende, let at rengøre og meget simpel at vedligeholde. Et kvalitetsprodukt i solide materialer og med lang levetid.

Med en mørtelsprøjte kan du:

  • Sprøjte 1 cm pudslag på 50 m2 væg pr. time
  • Sikre dig 4 gange bedre vedhæftning
  • Få en klinge der passer til selv de mindste kompressorer


Har du spørgsmål til vores sortiment af mørtelsprøjtere eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen
7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af mørtelsprøjter og alt andet inden for flise- og murerværktøj!