Omrører KR 140 HF, turkis

Hvorfor findes der så mange forskellige omrørere/piskeris? Man opnår kun et perfekt resultat ved at bruge den rigtige blandevirkning, den passende størrelse piskeris og den rigtige drivkraft. Omrørerns geometri og materialets viskositet skal passe sammen. Perfekt blandet materiale er lettere at forarbejde og omdannes hurtigere til den ønskede blanding uden klumper og stænk.

KR piskeriset fra Collomix har parallel blandevirkning og genererer høje forskydningskræfter, som forhindrer dannelse af klumper og sikrer, at materialet hurtigt homogeniseres. Tværstangen hjælper med at skrabe materialet rent ud fra bunden af blandekarret. Omrøreren er let at rengøre, fordi materialet næsten ikke klæber til den

Køb denne smarte og robuste rørestav til en yderst konkurrencedygtig pris her og vi leverer den lige til døren i løbet af de næste 1-3 hverdage! 

Læs mere

Ex. moms kr. 
199.20
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
249.00
pr. enhed


Varenummer:
250415-140
EAN:
4011024401212

trustpilot

Beskrivelse

Læs mere
Fordele

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.