Omrører DLX 120 HF, turkis

Hvorfor findes der så mange forskellige omrørere/piskeris? Man opnår kun et perfekt resultat ved at bruge den rigtige blandevirkning, den passende størrelse piskeris og den rigtige drivkraft. Omrørerns geometri og materialets viskositet skal passe sammen. Perfekt blandet materiale er lettere at forarbejde og omdannes hurtigere til den ønskede blanding uden klumper og stænk.

Collomix DLX piskeriset med nedefra og op blandevirkning er specielt udviklet til blanding af tyndtflydende materialer; såsom tyndtflydende mørtel, spartelmasse, fliseklæb, flydende belægninger og bitumen-fri forsegler. Omrørerens to turbineblade, der er monteret over hinanden, giver en stærk strøm af materiale fra top mod bund, som forhindrer dannelse af klumper uden at det sprøjter op fra blandekarret.

Køb denne smarte og robuste rørestav til en yderst konkurrencedygtig pris her og vi leverer den lige til døren i løbet af de næste 1-3 hverdage! 

Læs mere

Ex. moms kr. 
177.60
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
222.00
pr. enhed


Varenummer:
250425-120
EAN:
4011024401090

trustpilot

Beskrivelse

Læs mere
Fordele

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.