Vinkelmålere

Her på siden finder du et godt udvalg, når du skal bruge en vinkelmåler til murerarbejde. Med dette redskab kan du måle vinkler ned til mindste decimal – perfekt til projekter, der kræver en 100 % præcis opmåling. En vinkelmåler til murerarbejde er et helt uundværligt redskab for enhver murer, der giver dig nøjagtige opmålinger fra starten af. Hos Murergrej.dk fører vi et stort udvalg af murerværktøj, der sikrer, at dit arbejde er i vinkel.

Vinkelret måling med vores vinkelmålere


For at opnå et godt resultat er det afgørende at have det rigtige værktøj - især når det skal passe eksakt sammen. Med denne smarte vinkelmåler, er det endnu nemmere at måle vinkler. Den er støbt i aluminium (uden grader), som sikrer en lang holdbarhed og kan anvendes i alle slags miljøer. Du kan købe denne smarte vinkelmåler via vores hjemmeside eller i vores fysiske butik.

Har du spørgsmål til vores sortiment af vinkelmålere, eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag - fredag kl.8.00 - 17.00.