Tommestokke

Tommestokken er et helt uundværligt værktøj til murerarbejde. Er du på udkig efter tommestokke til murere i høj kvalitet? Så er du landet det rette sted. Hos Murergrej.dk finder du tommestokke til murere i forskellige materialer, så du kan vælge dén, der egner sig bedst til dit arbejdsmiljø. Vi tilbyder desuden et stort udvalg af værktøj i et væld af forskellige kategorier. Du kan på den måde sikre, at du altid har de rigtige redskaber lige ved hånden.

Tommestokke til alle slags miljøer


I vores sortiment finder du tommestokke i træ eller plast, så du altid har det bedste værktøj afhængig af, hvor du har brug for at måle op. Tommestokken i træ er velegnet til alle slags tørmiljøer, hvorimod vores tommestok i plastik er velegnet til alle slags vådmiljøer. Ved køb af større mængder opnås der en fordelagtig pris.

Har du spørgsmål til vores sortiment af tommestokke, eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag - fredag kl.8.00 - 17.00.