Opmåling/opmærkning

Vil du gerne sikre præcise målinger og nøjagtige markeringer, når du arbejder? Så får du brug for solidt opmålingsværktøj til murerarbejde. I vores store sortiment finder du forskellige former for måleværktøj som linjelasere, retteskinner og tommestokke, der sikrer dig præcise mål – hver gang. Om du står med et stort byggeprojekt, eller har brug for udstyr til arbejdspladsen, kan du finde det opmålingsværktøj, som du skal bruge, hos Murergrej.dk.

Vælg den ønskede kategori

Bredt sortiment af tilbehør og værktøj til opmåling og opmærkning

Her på siden finder du alt i opmærkningsværktøj. Der er opmærkningsredskaber til at markere på træ, metal og sten. Der kan skrives på mørke, lyse, snavsede, støvede, olierede eller våde områder. Her er det nemt med vores opmærkningsredskaber fra Pica Dry at afmærke og notere på de forskellige overflader. Vælger du vores traditionelle opmærkningsløsning med en tømrerblyant fra Staedtler, er du stadig sikker på at få varen i den bedste kvalitet og til den bedste pris. Under kategorien måling/opmærkning finder du ydermere tommestokke i plast og træ, vinkelmåler leveret i praktisk pose, linjelasere samt stativ hertil, vaterpas fra Hultafors i længder fra 30 cm og op til 200 cm. Du får et hurtig overblik over alt, hvad der findes af praktiske redskaber til dine projekter.

Har du spørgsmål til vores sortiment af opmålings- og opmærkningsværktøj, eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag - fredag kl.8.00 - 17.00.