Limskeer

Benyt det rette værktøj til murerarbejdet og opnå endnu bedre resultater. Her på siden kan du finde den perfekte limske til fordeling og påføring af lim og lignende materialer. De jævnt fordelte tænder gør det hurtigere og nemmere at opnå ensartede resultater, når du eksempelvis skal udsprede et bindemiddel ved montering. Glem ikke, at vi hos Murergrej.dk tilbyder adskillige leveringsmuligheder samt gratis fragt ved køb for et større beløb.


Limskeer til påføring af lim i forbindelse med mureropgaver


I denne kategori finder du vores udvalg i limskeer. Her kan du se limskeen fra Eskimo, som er i rustfri kvalitetsstål og ergonomisk udformet. Den er perfekt til bl.a. at fordele multipladelimen på multiplader og ved hjælp af tænderne hjælper limskeen med at få påført den rette mængde lim på overfladerne. Limskeens bredde passer med bredden på multipladen og gør derved påføringen af multipladen hurtig og enkel. Du finder også limskeen fra Jung, som har en forkromet overflade og firkantede tænder, som sørger for en fin og jævn kæmning.

Har du spørgsmål til vores sortiment af limskeer eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag - fredag kl.8.00 - 17.00.