Reservedele til Mørtelfugepistoler

Her finder du alt i reservedele til mørtel fugepistoler fra anerkendte mærker som QuickPoint og DanePoint. Vi har sammensat et udvalg med alle de nødvendige ekstradele, der bidrager til, at din mørtel fugepistol fungerer som ønsket. Her finder du blandt andet børster og pensler til rengøring samt snegle, møtrikker og fugestudser i et hav af afskygninger. Hos os får du kvalitet for pengene, og vi har altid faste lave priser.

Vælg den ønskede kategori

Mørtelfugepistol til effektiv omfugning


Med Mørtelfugepistolen er du kommet til Murergrej.dk's primære produkt, og det som vi nok er mest kendt for. Har du en murstensmur, som du skal have renoveret med nye fuger? Så er denne mørtelfugepistol det helt rigtige værktøj, og du kan fuge dobbelt så hurtig som normalt.

Se fordelene:

  • Op til 6 gange så hurtigt 
  • Sikrer 100 % fyldte fuger 
  • Skånsom for kroppen 
  • Stærkere fuger 
  • Meget mindre rengøring 
  • Bedre vedhæftning 


Dette revolutionerende værktøj bruges både af professionelle murere, andet erhverv og den private kunde.


Vi lægger rigtig meget vægt på, at du oplever en god start ved køb af mørtelfugepistolen. Derfor tilbyder vi på stedet eller på byggepladsen en introduktion samt en demo af mørtelfugepistolen og eventuelle medarbejdere. Bedre kan det ikke gøres.

For at få den fuldendte fuge bruges Murergrej's specielle Fugetrykkejern, som er fremstillet netop til formålet med at komprimere fugen. Udover det sikrer den gode udformning af fugetrykkejernet, at fugen får den flotte afsluttende finish. Hvis du føler at Mørtelfugepistolen bliver lidt for tung at bære, så kan du med fordel anvende vores Flexlift værktøjsophæng.

Med mørtelfugepistolen vil man altid kunne fuge mindst dobbelt så hurtigt som normalt. Du kan enten bruge den Fugemørtel der er lavet til maskinen, eller du kan selv blande mørtel + cement og tilsætte plastificering. Der er en masse tid og besvær at spare med fugepistolen, og efter fugningen er det langt nemmere gøre stenene rene igen. Bestil en demonstration ved at udfylde detaljerne i kontaktformularen


Ikke helt overbevist endnu? Bestil en gratis og uforpligtende demo hjemme hos dig eller på byggepladsen her:


Har du spørgsmål til vores sortiment af mørtelfugepistoler eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag - fredag kl.8.00 - 17.00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af mørtel fugepistol og alt andet inden for flise- og murerværktøj! Vi rådgiver dig også meget gerne omkring den præcise mængde du kommer til at få behov for, så du ikke ender med at købe for meget eller for lidt! Ring gerne til os for en uforpligtende samtale!