Limskeer

Hos Murergrej.dk forhandler og udvikler vi markedets mest optimale murerværktøj, og derfor tilbyder vi også et udvalg af professionelle limskeer. Med den praktiske og anvendelige limske til murerarbejde får du hjælp til at påføre og fordele lim på diverse overflader, og på den måde bliver det nemt at opnå en jævn kæmning. Find det rette værktøj, der kan lette arbejdet for dig, lige her i sortimentet. Glem desuden ikke, at vi tilbyder 14 dages prismatch.

I denne kategori finder du vores udvalg i limskeer. Her kan du se limskeen fra Eskimo, som er i rustfri kvalitetsstål og ergonomisk udformet. Den er perfekt til bl.a. at fordele multipladelimen på multiplader og ved hjælp af tænderne hjælper limskeen med at få påført den rette mængde lim på overfladerne. Limskeens bredde passer med bredden på multipladen og gør derved påføringen af multipladen hurtig og enkel. Du finder også limskeen fra Jung, som har en forkromet overflade og firkantede tænder, som sørger for en fin og jævn kæmning.

Har du spørgsmål til vores sortiment af limskeer eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.