Fugeskeer

Find den perfekte fugeske til murerarbejde her hos Murergrej.dk, hvor du handler med erfarne fagfolk. Vi har sammensat et professionelt udvalg af fugeskeer, der er slidstærke og nemme at arbejde med. Med dette varierede udvalg ønsker vi at dække samtlige behov, når det kommer til fugning, udmuring eller reparationsarbejde. Opnå et flot resultat og kom i mål med en imponerende finish med en fugeske her fra udvalget.

Fugeskeer af høj kvalitet til alle slags mureropgaver


Skal du i gang med fugning af murværk efter udkradsning, i gang med udmuring ved stående fortanding eller skal du udføre reparationsarbejde, hvor enkelte mursten skal indmures blandt andre eksisterende - så har vi det perfekte værktøj til dig. På vores hjemmeside har vi de smarte rustfrie fugeskeer fra Eskimo, som findes i 8 forskellige størrelser. Vi kan desuden anbefale et vaskebræt til fugeske, som er perfekt til nedvaskning i snævre rum, eller et finpudsebræt til fugeske, som giver en perfekt finish. Du finder også et fugebræt til fugeske for afvaskning af klinker og fliser.

Har du spørgsmål til vores sortiment af fugeskeer eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.