Vinkelslibere

Leder du efter en pålidelig vinkelsliber til fugefræsning, får du stor valgmulighed her hos Murergrej.dk. Vi har nemlig et stort udvalg af vinkelslibere i høj kvalitet fra velkendte brands som Bosch, Makita og Hitachi, der producerer vinkelslibere til fugefræsning i mange forskellige varianter, størrelser og styrker. Der er dermed alle muligheder for, at du kan finde en model, der matcher dine behov eller den pågældende opgave, du står overfor.

Vinkelslibere til professionel fugefræsning

Her hos Murergrej.dk forhandler vi pålidelige vinkelslibere til både slibe-, børste- og poleringsopgaver samt et bredt udvalg af specialiseret tilbehør hertil. Vinkelsliberen er i sig selv en alsidig maskine, men investerer du i det rette tilbehør, kan du tilpasse værktøjet til en bred vifte af mureropgaver og materialer. De fleste vinkelsliberede muliggør eksempelvis monteringen af både fugefræserskiver og fugefræserstifter, der gør det muligt at udfræse fuger mellem mursten med stor præcision. De monteres nemt på vinkelsliberens M14-spindel, og du skal blot være opmærksom på at vælge den rette variant til fugens materialesammensætning.

Vores sortiment rummer vinkelslibere fra anerkendte brands som Eibenstock, Metabo, Hikoki, PowerMaxx, Bosch og Makita, der alle er kendt for at levere høj kvalitet, solide materialer og en brugerkomfort ud over det sædvanlige. Ønsker du at optimere dine arbejdsforhold yderligere, kan du desuden med fordel montere en fugefræsersål i forbindelse med udfræsning af fuger. Dermed kan du nemlig både indstille skæredybden, effektivisere processen og lede støvet fra arbejdet væk ved at tilkoble en industristøvsuger.

 

Stort udvalg af vinkelslibere og murerværktøj

I murerfaget er du afhængig af at have det rigtige murerværktøj. Med det kan du arbejde hurtigere og mere effektivt samt få et mere ensartet og tilfredsstillende resultat. Derfor forhandler vi et alsidigt udvalg af vinkelslibere og fugefræserværktøj, der egner sig til brug både i professionelt regi og i privaten. Vores store udvalg gør det muligt for dig at finde alt det nødvendige udstyr til den pågældende opgave ét og samme sted – også selvom du køber ind til forskelligartede projekter.

Har du spørgsmål til vores udvalg, er du meget velkommen til at ringe til os på telefon 7260 6630. Har du derimod spørgsmål i forhold til anvendelsen af fugefræserskiver eller -stifter sammen med vinkelsliberen, så har vi sammensat flere hjælpsomme guides, som du kan finde nedenfor.

 

Relaterede artikler

Sådan anvender du fugefræserstifter sammen med en vinkelsliber

Valg af fugefræserskiver