Varmeapparater

Varmeapparater har som bekendt flere funktioner i forbindelse med murerarbejde, og her på siden finder du både modeller, der kan bidrage til et behageligt arbejdsmiljø og fremme arbejdsprocessen. Her hos Murergrej.dk forhandler vi nemlig varmeapparater til murerarbejde i højeste kvalitet, og flere anerkendte brands som Master, Blue Electric og KGK er repræsenteret her på siden. Herunder finder du også forskellige typer varmekanoner, der også kan bidrage til en effektiv udtørring af f.eks. nybyggeri.

Vælg den ønskede kategori

Varmeapparater til at holde dig varm under murerarbejdet


På vores webshop finder du et bredt udvalg af varmeapparater fra Master og Blue Electric. Begge typer varmeapparater er utroligt nemme at betjene og fungerer som et godt supplement til en affugter i vintermånederne, når man skal udtørre nybyggeri og lignende. En affugter fungerer nemlig først rigtigt, når man er omkring stuetemperatur. Med et varmeapparat passer du både på dig selv og dine omgivelser. Du kan læse mere om de enkelte varmeapparater under de respektive kategorier, hvor du også finder tekniske specifikationer.


Har du spørgsmål til vores sortiment af varmeapparater eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.