Vandvarmere

Vandvarmere til forskellige slags murerarbejde

På siden herunder ser du vores udvalg af vandvarmere til murerarbejde, og fælles for dem alle er den høje kvalitet. Foruden høj kvalitet karakteriseres udvalget også af en stor variation, der sikrer at du kan finde modeller her hos Murergrej.dk, der egner sig både til brug på byggepladsen, på værkstedet og ude hos kunder. Opvarm vandet til den ønskede temperatur, og bemærk, at vi også forhandler effektive varmestave, som let og gnidningsfrit kan indgå i dit arbejde.

Vandvarmere til forskellige slags arbejdsopgaver på byggepladsen, værkstedet eller hos kunden er en nødvendighed - især i den kolde tid. Vores vandvarmer fra Sydvesta - med indbygget termostat - kan opvarme vandet op til 40 grader.Hvis du gerne vil have opvarmet vandet yderligere, så skal du vælge vores isolerede varmvandsbeholder med låg, som kan opvarme vandet op til 80 grader.

Har du spørgsmål til vores sortiment af vandvarmere eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.