Luftaffugtere

Her hos Murergrej.dk har vi et bredt udvalg af luftaffugtere fra brands som Master og KGK, der er kendt for at levere produkter i høj kvalitet. Vi har nøje udvalgt alle produkterne i vores udvalg ud fra høje standarder, og du kan derfor trygt bruge alle de luftaffugtere til murerarbejde, du præsenteres for her på siden, til at reducere risikoen for mug og råd på byggepladsen og på værkstedet.

Bredt udvalg af luftaffugtere til alle slags murerprojekter

En luftaffugter er næsten helt uundværlig på byggepladser, arbejdspladser eller på værkstedet, når man skal reducere risiko for mug, råd etc. Luftaffugteren fungerer ved, at den suger fugt ud af luften, så luftfugtigheden sænkes, og man dermed kan opnå den ideelle luftfugtighed. Vælg en af vores luftaffugtere fra kvalitetsmærket Master, hvor alle vores modeller kommer med praktiske håndtag, de fleste med kørehjul og med ydelser fra 41 I til 80 I/24 t. Vi anbefaler, at man samtidig får aktiveret nogle varmeblæsere eller varmekanoner, således man fremskynder tørringsprocessen, da en luftaffugter arbejder mest effektivt, når rummet har stuetemperatur.


Har du spørgsmål til vores sortiment af luftaffugtere eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.