El-stik og kabler

Det er vigtigt at vælge de rigtige kabler, el-stik og ledninger til murerarbejdet. Vi tilbyder en bred vifte af produkter, der er designet til at imødekomme håndværkeres behov i forbindelse med mange forskellige typer opgaver. Vores el-stik er nemme at installere og sikrer en pålidelig strømforsyning, og du finder også et bredt udvalg af stærke kabler og ledninger i forskellige længder. Vælg kabler, el-stik og ledningen i høj kvalitet til dit næste projekt – og få arbejdet gjort godt!

El-stik og kabler til murerarbejdet


Vores hverdag er spækket med det ene elektriske apparat efter det andet - sådan er det også med det elektriske værktøj. Så behovet for diverse forlængerled og el-stik vokser. I vores sortiment finder du bl.a. både forlængerled og stikadapter/omformer. Alle til 230 v. Gå på opdagelse i vores sortiment og find netop det, som du har brug for. Så du kan få strøm lige der, hvor du mangler det.


Har du spørgsmål til vores sortiment af el-stik eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.