Blæsere

Her hos Murergrej.dk tilbyder vi en bred vifte af stabile blæsere med høj ydeevne, der hjælper med at sikre optimal luftventilation i forbindelse med murerarbejdet. Vores blæsere til murerarbejde fås i flere praktiske design, der ikke blot kan tilpasses de specifikke rum, de placeres i, men også både udendørs og indendørs arbejdsforhold. Optimer dit murerarbejde med effektive blæsere til murerarbejde af høj kvalitet i dag og mærk forskellen.

For at få et godt indeklima skal du vælge en blæser med kold eller varm luft til udsugning af f.eks. røg eller støv. Hos os finder du blæsere med luftbevægelser fra 750, 3900, 7800 og 6600 kubikmeter/t. De er nemme at bruge, lette at transportere og har gode tilslutningsmuligheder til elastiske slanger. De er desuden produceret i en robust og stabil konstruktion. Vi har forskellige blæsere med fremragende ydeevner og stabilitet af mærket Master, som er et af verdens førende mærker inden for ventilationsudstyr. 

Har du spørgsmål til vores sortiment af blæsere eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.