Eibenstock Fugefræser – EFU 1200

Eibenstock Fugefræser EFU 1200 repræsenterer det bedste inden for præcision og kvalitet til udfræsning af fuger i dit murværk. Denne avancerede enhed er designet til effektivt at håndtere både studsfuger og lejefuger, hvilket gør den til en uundværlig partner for professionelle murere. Med en kraftfuld 1200 W motor er EFU 1200-modellen udstyret til at tackle selv de mest udfordrende opgaver med legene lethed.

Maskinens innovative fjedrepåvirkede sugeskærm, fremstillet af plexiglas, sikrer et stort set støvfrit arbejdsmiljø og giver dig mulighed for at arbejde med enestående nøjagtighed takkes være dens dybdebegrænsningsfunktion. Med muligheden for at justere omdrejningerne kan du nemt tilpasse effekten efter materialets hårdhed for at opnå optimale resultater.

For øget sikkerhed er Eibenstocks Fugefræser EFU 1200 udstyret med elektronisk motorovervågning, softstart samt temperatur- og overbelastningssikring, hvilket ikke kun beskytter dig under arbejdet, men også bidrager til maskinens lange levetid. Dens ergonomiske design tilbyder yderligere fleksibilitet, da håndtaget kan monteres på begge sider af maskinen, hvilket sikrer dig en komfortabel arbejdsstilling, selv under længere projekter.

Eibenstock Fugefræser EFU 1200 er desuden velegnet til anvendelse med standard fugefræserunits og leveres i en robust transportkuffert, der gør det nemt at transportere og beskytte værktøjet mod eventuelle skader. Dette produkt er den ideelle løsning for professionelle, der kræver høj præcision, sikkerhed og fleksibilitet i deres arbejde med udfræsning af fuger.

 

Læs mere

Ex. moms kr. 
4,362.54
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
5,453.18
pr. enhed


Varenummer:
200772
EAN:

trustpilot

Tekniske informationer
Tekniske dokumenter og downloads

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.