Arbortech Mini Grinder

Den nye "mini grinder" fra Arbortech er et kvalitetsværktøj med mange anvendelses muligheder. Dens udtrukne arm gør det muligt at arbejde steder, hvor det normalt ville være svært at komme til med andre slibere.

Unik forlængelsesarm: Denne unikke funktion giver mulighed for nem tilgængelighed og er perfekt til at komme til svære steder problemfrit med præcision og høj synlighed. Det giver brugeren mulighed for at at arbejde med præcision steder hvor dette normalt ikke ville være muligt, med konventionelle slibere. Variabel hastighed: Med 6 forskellige hastigheder fra 6.000 op til 18.000 omdr. pr. min. giver det brugeren stor kontrol over hvor aggressivt slibe og skære opgaverne løses. Vibrations Reduktion: Med et anti-vibrations håndtag giver Mini Grinder både bedre komfort og sikkerhed. Udover dette , er maskinen let og kompakt uden at gå på kompromis med ydeevne. Støv opsamling: Med den tilhørende støvsuger mundstykke gør det dét muligt at arbejde fri for b.la. silikat støv.

Inkluderet i sættet: Mini Grinder Trade 910W Power Tool 50mm Diamantklinge 50mm Slibeskive Gummibagplade(slibning) sliberondeller (korn 80, 180, 320) Støvsuger mundstykke Arbortech bære kuffert.

Læs mere

Ex. moms kr. 
2,368.00
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
2,960.00
pr. enhed


Varenummer:
211302
EAN:
9313478903027

trustpilot

Beskrivelse


Arbortech multi slibe- og skæremaskinen kan bl.a. anvendes til:

  • Metalbearbejdelse 
  • Fugefjernelse 
  • Fliseskæring 
  • Natursten udskæring 
  • Overfladebehandling 
  • Rustfjernelse
Fordele
Tekniske informationer
Anvendelsesområder

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.