Oxydfarvepulver

Oxydfarvepulver

Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Farve
Flise mønster
Antal
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
8 varer
15
25
35
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Farve
Flise mønster
Antal
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
8 varer
15
25
35

Her på siden finder du vores store udvalg af oxydfarvepulver, som er specielt udviklet til at blande i beton, mørtel, kalk mm.
Med oxydfarvepulver får du et materiale med en stærk og holdbar farve der samtidig er utroligt slidstærk. Vores sortiment af oxydfarvepulver spænder over et stort udvalg af farver, da vi både forhandler oxydfarver i sort, hvid, grøn, blå, gul, orange, rød og brun oxydfarve. For at få den ønskede farve, som du var på udkig efter, kan du med fordel også blande de forskellige oxydfarver.

Ved at blande oxydfarvepulver i beton eller andre materialer kan du friske den triste betongrå farve op og i stedet skabe et helt unikt gulv, væg eller hvad du ellers har af planer og eller projekter. Du kan også vælge at blande oxydfarve med vand og påføre farven som spray eller med pensel.

Har du spørgsmål til vores sortiment af oxydfarvepulver eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag - fredag kl. 8.30 - 17.00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af oxydfarvepulver og alt andet inden for flise- og murerværktøj! 

To Top