PCI Silcofug® E - Elastisk fugemasse

PCI Silcofug® E er en elastisk fugemasse, der kan bruges både indendørs og udendørs. Fugemassen er elastisk, hvilket betyder, at den udligner hhv. stræk- og trykbevægelser på op til 20% af fugebredden. Den er bestandig over for vejr og UV-stråler, hvilket gør den ideel til udendørsområder, og den er temperaturbestandig op til +165 °C.

PCI Silcofug® E indeholder fungicid, som forhindrer svampe- og skimmelvækst på tætningsmidlet. Fugemassen tåler uden problemer rengøring. Den er bestandig over for gængse disinfektionsmidler og husholdningsmidler. Den har også en meget lav emission.

Fugemassen kan anvendes mange steder, f.eks. til fugning af hjørnefuger, bevægelsesfuger og forbindelsesfuger i badeværelser, bruserum, svømmehaller inkl. basin og bassinkant, samt på altaner og terrasser. Den virker også godt til elastisk lukning af fuger mellem glas, aluminium, træ, emalje, keramik, hård PVC og sanitetsakryl, og til glasfalsforseglinger på vinduer af træ, aanodiseret og ikke-anodiseret aluminium.

Køb denne elastiske fugemasse til en rigtig god pris her og bliv klar til fugningen.

Læs mere

Ex. moms kr. 
104.00
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
130.00
pr. enhed
Sendes fra fjernlager (Levering 1-3 hverdage)

Vælg venligst den ønskede farve.
Vælg farve: <
>


Varenummer:
725410
EAN:
4083200090664

trustpilot

Beskrivelse

Læs mere
Fordele
Tekniske dokumenter og downloads

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.