PCI Carrament®

PCI Carrament® er en tyklagsmørtel til klæbning af natursten. Det er en fleksibel og smidig klæbemørtel, der udligner spændinger fra temperaturudsving og spændinger i underlaget. Det hæfter uden forvandning eller grunding på beton, cementslidlag og cementpuds.

PCI Carrament® er specielt eget til storformat fliser, da det har en effektiv krystallinsk vandbinding. Det tåler konstant vådbelastning og er også frostbestandig, hvilket gør det egnet til anvendelse udendørs som indendørs. Ved mørtellagstykkelser op til 4 cm opstår der ingen svindspænding mellem Carramenten og naturpladen. Det har hurtig afbinding og hurtig hærdning, så det kan betrædes og fuges allerede efter 6 timer og er fuldt belastbar efter ca. 1 dag.

Læs mere

Ex. moms kr. 
392.00
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
490.00
pr. enhed

Vælg venligst den ønskede farve.
Vælg farve: <
>


Varenummer:
725446
EAN:

trustpilot

Beskrivelse

Læs mere
Fordele
Tekniske dokumenter og downloads

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.