Microdecor (Basis)

648,75 kr 519,00 kr

Beskrivelse:

Mikrodecor® er en slags mikrocement der er tilgængeligt i 3 forskellige partikelstørrelser. Det skaber moderne, langløbende overflader, unikke vandrette, lodrette og personaliserede overfladestrukturer. På grund af dens lave densitet kan den let tilpasse sig nye eller eksisterende overflader.

Stone International en af de førende producenter af byggematerialer og bygningssystemer i Europa og langt ud over dets regioner. Stone International tilbyder innovative produkter og tjenester designet til bedst at forme, beskytte og bevare værdien af boligarealer. Succesen for Stone International er først og fremmest baseret på deres knowhow.

Med Mikrodecor® er det muligt at forny gamle stengulve, fliser, beton mv. uden at skulle fjerne dem.

Mikrodecor® er en to-komponent belægning (cementpolymer), som fås i forskellige farver. Afhængig af applikationen kan forskellige effekter opnås, såsom: strukturelle, overdækkende, glaserende eller dekorative effekter. Materialet tilpasser sig enhver atmosfære og stil og opgraderer således selv de nyeste møbler og designobjekter i et hus eller en lejlighed. Farvens intensitet og nuance ændres afhængigt af tilsætningen af pigmenter i blandingen. På grund af sin store styrke kan Mikrodecor® anvendes på forskellige områder som f.eks. restauranter, kongreshaller, museer, badeværelser, lounger, stuer, køkkener og strukturer. Mikrodecor® hæfter til næsten alle materielle overflader (specielt tilberedt), er modstandsdygtig overfor høj slid og er nem at rengøre.

Du kan også farve Mikrodecor® med Colortop for at opnå en sparteleret effekt. 

Microdecor kan påføres på eksisterende gulvbelægninger for at undgå omkostninger til nedrivning og transport til deponering. 

Microdekor findes i tre forskellige formuleringer: Microdekor basis, mellem og fin. Den første er brugt som en basis applikation, den anden bruges som en medium belægning og den tredje benyttes, når en meget glat overflade ønskes.

Mikrodecor® er en unik blanding af sand, cement, tilsætningsstoffer og Polytop Acryl Polimer. Dens særlige blanding kombinerer de bedste egenskaber for hver komponent i et og samme produkt, der har en forbedret vedhæftning, en overlegen modstand mod frost, øget slidstyrke og fremragende funktionalitet.

Dette gør Mikrodecor® til et økonomisk, nemt anvendeligt produkt der reagerer perfekt ved ethvert klima. 

Standardfarven til Microdekor er hvid. Det er muligt at farve det ved hjælp af Colortop, der er tilgængeligt i forskellige farver her i shoppen. 

Colortop er et UV-bestandigt vandbaseret pigment, som du kan føje til Microdekor-blandingen. Tilsæt Colortop i 8 kg Polytop, bland det ordentligt, tilsæt mikrodekoret og bland det ligeledes grundigt. Afhængigt af den anvendte mængde Polytop kan du let opnå forskellige slags farvetoner og intensiteter.

Blandingsforhold (rækker til 25 m2): 

 • 20 kg. Microdecor Basis 
 • 8 kg. Polytop 
 • 800 g. Colortop 

Blandes grundigt og spartles på i et tyndt lag. Slibes herefter med korn 120 eller decoskraber. Husk at slibe, rengøre og prime overfladen inden du begynder. 

På lager
Varenummer
625110-20
Levering inden for 1-3 hverdage

Forny gamle stengulve, fliser, beton m.v. uden at skulle fjerne dem

Fordele:

 • Tilgængelig i 3 forskellige partikelstørrelser (basis, mellem og fin)
 • Modstandsdygtig over for slid og farvning
 • Høj styrke 
 • Kun 2-3 mm i tykkelse 
 • Let at rengøre
 • Skaber moderne, langløbende overflader
 • Lav densitet: kan tilpasse sig nye eller eksisterende overflader 
 • Slid- og pletbestandig
 • Meget god vedhæftning ved rene og velbevarede beton- og keramiske overflader 
 • Hurtig tørretid 
 • Påvirkes ikke af vejr eller frost
 • Fremstillet af en blanding af sand, cement, andre tilsætningsstoffer og Polytop Acryl Polimer
 • Et 

  økonomisk, nemt medgørligt produkt, som reagerer perfekt overfor alle slags klimaer

 •  

  Perfekt de steder hvor der ønskes en meget tynd, glat overfladebehandling
 • Standardfarven til Microdekor er hvid. Det er dog muligt at farve det ved hjælp af Colortop-produkt, der er tilgængeligt i forskellige farver

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.

Specifikationer
Varenummer 625110-20
EAN 5714297009343
To Top