Silikonefugemasse

Silikonefugemasse

Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Farve
Flise mønster
Antal
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
1 vare
15
25
35
  1. PCI Silcoferm® S - Universal silikonefugemasse
    Fra 73,75 kr 59,00 kr
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Farve
Flise mønster
Antal
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
1 vare
15
25
35

Skal du fuge med silikone, så finder du det helt rette her på siden til konkurrencedygtige priser. Silikonefugemasse klæber på stort set alle overflader. Den hærdede fuge er robust, vandtæt og yderst elastisk. Silikonefugemasse kan anvendes på vægge og gulve, både udendørs og indendørs. Desuden kan den anvendes mellem bygningsdele og materialer af beton, puds, teglstensmurværk, metal, glas, træ, keramik, PVC og andre kulstoffer og bruges f.eks. ved køkkenvaske, toiletter, kogesektioner og køkkenarbejdsplader, ved døre, vinduer, indbygningselementer i boliger.

Har du spørgsmål til vores sortiment af silikonefugemasse eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag - fredag kl.8.30 - 17.00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af silikonefugemasse og alt andet inden for flise- og murerværktøj! Vi rådgiver dig også meget gerne omkring den præcise mængde du kommer til at få behov for, så du ikke ender med at købe for meget eller for lidt! Ring gerne til os for en uforpligtende samtale! 

To Top