Kelax 141 imprægnering 25 L

KELAX 141 Imprægnering er det ideelle valg til at beskytte porøse og absorberende materialer som mursten, beton, granit og træ mod vand, olie, fedt og snavs. Dette højtydende produkt er baseret på avanceret nanoteknologi og har en unik molekylestruktur, der giver overfladen en lavere overfladespænding end vand og andre forurenende stoffer, hvilket sikrer at vand og smuds ikke hænger fast eller trænger ind i overfladen. Lodrette overflader vil endda blive selvrensende takket være den lave overfladespænding, der får snavs til at blive skyllet væk af regn.

Denne version er 25 L.

Vælg mængde her

Imprægneringen fungerer ved at afvise vand og snavs, hvilket gør det vanskeligt for netop disse stoffer at trænge ind i overfladen. Dette gør ikke kun overfladen lettere at rengøre, men sikrer også, at den forbliver pæn og beskyttet i årevis, med en garanti på 10 år.

For at opnå optimal skal KELAX 141 påføres med en tryksprøjte eller airless system. Imprægneringen tørrer hurtigt efter allerede 24 timer, med naturlig udluftning, og kan normalt betrædes efter blot 3 timer. Imprægnerede overflader må ikke udsættes for vand eller regn de første 12-24 timer efter påføring, og er optimalt beskyttet efter 7 døgn. Denne langvarige beskyttelse mod bl.a. vejrforhold og slitage giver dig ro i sindet og sparer dig tid og penge på vedligeholdelse.

Produktet er farveløst og UV-resistent, og bevarer overfladens udseende og farve. Det er også vandbaseret og skånsomt for miljøet, hvilket gør det sikkert at bruge både indendørs og udendørs.

MAL-kode (1993): 00-1.

Læs mere

Ex. moms kr. 
2,677.08
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
3,346.35
pr. enhed


Varenummer:
530321-25
EAN:

trustpilot

Tekniske informationer
Tekniske dokumenter og downloads

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.