Stucco Italiano Kalkmaling 047/3

Kalkmaling, på engelsk lime paint, er den ældste form for vægmaling. Lavet med kalkslukning er det en naturlig, minimalistisk finish, der skaber en indbydende og hyggelig atmosfære. 

Velegnet til både indendørs og udendørs områder værdsættes kalkmaling for dens fordele for indendørs luftkvalitet. Da den er baseret på kalk, har den en høj pH-værdi, hvilket giver naturlige antimug- og antibakterielle egenskaber. Den har også en høj åndbarhed, hvilket tillader fugt at fordampe, som gør den til et ideelt valg til fugtige områder.

Kalkmaling er velegnet til en bred vifte af miljøer, lige fra gamle bygninger og landlige omgivelser til moderne, minimalistiske hjem. På grund af dens fordele for indendørs luftkvalitet anbefales den især til børneværelser eller rum, hvor sundhed og hygiejne er af største betydning.

Kalkmaling påføres nemt og hurtigt med en rulle eller pensel i ét eller to lag og har et meget højt udbytte pr. kvadratmeter.

Læs mere

Ex. moms kr. 
1,225.60
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
1,532.00
pr. enhed


Varenummer:
324492-9
EAN:
5714297029754

trustpilot

Tekniske dokumenter og downloads

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.