Julegaver

Er du i tvivl om hvilken gave du skal give til håndværkeren eller gør-det-selv enthusiasten i dit liv? Vi har her samlet alle vores ideer til hvad du kan komme under træet.

Vi har et bredt udvalg af gaveideer, nogle generiske gaver, og nogle mere specialiseret indenfor forskellg interresser og arbejdsområder. Fx. flisearbejde eller beton. 

Hvis du kender en lille håndværker, er der skam også gaver til ham eller hende. Med et byggesæt fra Teifoc, kan man bygge huse og andre bygninger sammen.

Men det stopper ikke her! Vi har også en julekonkurrence kørende på vores hjemmeside. Ved at tilmelde dig vores julekonkurrence, her har du muligheden for at vinde præmier til en samlet værdi af over 30.000,-. Så hvorfor ikke give det et skud? Det kunne være den perfekte måde at finde gaven til dig selv, eller dem du kender.

Hvordan finder du den rette gave til håndværkeren? 

Man vil altid gerne gå efter at give den personlige gave til nogen, men det kan være svært hvis man ikke ved meget omkring deres fagområde. Hvordan skal du give en gave til en håndværker, hvis du ikke ved hvilket værktøj skal bruges? Det kan være svært.

Der er altid de normale gaver, som metal figurer. De er fantastisk i sig selv, men måske du gerne vil gå det ekstra mil. 

Vi har prøvet at udbredde vores sortiment, så du nemmere kan finde ting til fliselæggeren. Ellers kan man altid hjælpe en håndværker med at være mere sikker i deres arbejde, med nye knæpuder, handsker eller høreværn. Med et fysisk-krævende job, er det vigtigt at man passer så godt på sig selv som overhovedet muligt. 

Lav din egen gave

Er du stadig i tvivl omkring hvilket værktøj, figurer eller sikkerhedstøj personen mangler? eller vil værdsætte? Ja, så går man aldrig galt i byen med en hjemmelavet gave! Og det er kun fantasien der sætter grænser for hvad du kan opnå med noget beton. Vi sælger fiberbeton, hvor fiberne gør betonen mere slidstærkt. Det kan bruges i hvilken somhelst form, og med den hvide fiberbeton kan du nemt farve den i lige den farve du vil. 

Hjemmelavet julegaver giver dig mulighed for at sætte et personligt præg på en unik figur, skål, kop, dekoration, bord, eller krukke. 

Det kan også være et sæt man køber ind til at lave sammen, så man få en oplevelse ud af det. Tag et kig i “Bare Beton” bogen, og lav det en fælles oplevelse at kreaere det. 

Gaver til alle aldre

Vi har sørget for at samle gaver sammen til alle aldre. Om det er barnet, den barnlige sjæl, svenden, gør-det-selv enthusiasten eller den garvede håndværker. Alle skal kunne få kvalitets værktøj og håndværks relateret produkter der matcher deres arbejdsområde, samt deres sted i tilværelsen. 

Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail: info@murergrej.dk eller telefon: 72606630