Stucco Italiano Spartel Intonachino Fin 047/3

Intonachino er en traditionel italiensk kalkbaseret dekorativ puds, der typisk bruges på udvendige vægge. Dets unikke finish er jævnt ru med lette variationer i farveintensiteten, hvilket skaber en varm og indbydende atmosfære. Denne puds kommer i to forskellige versioner: Fin og Medium-kornet. En af de mest bemærkelsesværdige variationer af dets klassiske finish er sløret Intonachino, som opnås ved at påføre Velatura i et ikke-ensartet lag. Denne teknik giver en antik og blød dekorativ effekt.

Intonachino er egnet både til indendørs og udendørs vægge. Det er en yderst åndbar og naturligt skimmelfri finish, der har stærk vedhæftning til baggrundsmaterialet.

Læs mere

Ex. moms kr. 
785.60
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
982.00
pr. enhed


Varenummer:
324454-9
EAN:
5714297028924

trustpilot

Tekniske dokumenter og downloads

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.