DaneTool PP Microfibre - 12 mm

PP Microfibre tilsættes til beton eller mørtel. Det virker som armering og hjælper til at undgå revner i materialet. PP Microfibre mindsker skader på hjørner og kanter, samt ved afformning. Betonens tæthed og holdbarheden ved temperaturændringer bliver desuden øget. Der skal bruges 1 kg PP Microfibre pr. m3 beton, hvilket svarer til 1 g til 1 liter beton. PP Microfibre kan tilsættes direkte i blandemaskinen. Beton med PP Microfibre i kan pumpes og sprøjtes.
Disse DaneTool PP Microfibre har 12 mm fibre. Du kan også finde DaneTool PP Microfibre med 6 mm og 18 mm fibre. Større mm fibre er bedst til store betonstøbninger, mens mindre mm fibre fungerer bedst til mindre betonstøbninger.
Køb disse Microfibre og undgå revner i dit beton/mørtel.
Læs mere

Ex. moms kr. 
51.00
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
63.75
pr. enhedVarenummer:
230250-12
EAN:

trustpilot

Beskrivelse

Læs mere
Fordele

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.