Metalfigurer

Kender du en stolt murer eller arbejdsmand, er disse metalfigurer den helt oplagte gaveidé. Figurerne repræsenterer velkendte situationer, som mureren ofte befinder sig i – heriblandt murerarbejde, flisearbejde og betonblanding. De er desuden håndlavede og udført i simpelt metal, og de har et udtryk, der passer ind alle steder. Vi præsenterer metalfigurerne som gaveidé til svendegildet, jubilæet, fødselsdagen eller lignende lejligheder, hvor håndværkeren skal have en personlig gave.

Metalfigurer til en sjov og anderledes gave til mureren eller håndværkeren

Hos os finder du et bredt udvalg af forskellige metalfigurer, der er den perfekte gaveide til stolte murere og andre fagmænd inden for byggebranchen.
 
Disse håndlavede figurer repræsenterer nemlig velkendte situationer inden for murer- og håndværkerfaget. Blandt andet murerarbejde, flisearbejde og betonblanding. De har til formål at give en visuel hyldest til dette ædle håndværk.
 
Metalfigurerne er en oplagt personlig gave til svendegilder, jubilæer, fødselsdage og andre lignende lejligheder, hvor mureren eller håndværkeren fortjener en unik gave, de kan afspejle sig i.
 
Figurerne er designet af Günther Scholz og skaber en sjov og anderledes stemning med deres humoristiske udtryk. De er håndlavet lavet i simpelt metal og er udført med høj kvalitet. De er tydeligt designet med omhu og med mange imponerende detaljer, der giver dem et tidløst udtryk.
 
Så hvis du leder efter en sjov og anderledes gave til en murer eller håndværker, så er en metalfigur fra Murergrej.dk er godt bud. Den vil helt sikkert pynte op i hjemmet eller værkstedet, og sprede glæde og en positiv stemning når den bliver set. En metalfigur fra Murergrej.dk vil passe godt ind i din indretning, uanset hvor du stiller den.
 
Har du spørgsmål til vores sortiment af gaveartikler eller blot en god idé til et murerværktøj eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 
7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.