Køletaske

Køletaske, der holder din madpakke og dine drikkevarer kølige og friske. Den oplagte gaveidé til dig selv, en kammerat eller kollega. Ikke blot er køletasken meget praktisk at have med alle steder pga. dens kompakte mål, den holder tilmed også dine medbragte drikkevarer kølige i ekstra lang tid. Tasken har en god bund, så den kan stå stabilt i bilen.

Læs mere

Ex. moms kr. 
99.00
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
123.75
pr. enhed
På lager


Varenummer:
750350
EAN:
5714297002221

trustpilot

Beskrivelse


Køletaske med plads til drikkevarer og madpakken på de varme sommerdage

Dejlig køletaske der nemt holder din madpakke og drikkevarer køligt og frisk. Den oplagte gaveidé til dig selv, en kammerat eller kollega. Ikke blot er køletasken meget praktisk at have med alle steder pga. dens kompakte mål, den holder tilmed også dine medbragte drikkevarer kølige i ekstra lang tid. Tasken har en god bund til at stå stabil i bilen.

Fordele
Tekniske informationer

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.