Fugestudsske - 8 mm (B&V)

Denne smarte fugestudseske fra B&V er det perfekte hjælpemiddel, når du skal fuge studser. Et klassisk murerværktøj, som en murer ofte har behov for til sit arbejde. Produceret i specialhærdet kvalitetsstål med et ergonomisk udformet håndtag af bøgetræ, er denne fugestudsske uundværlig.

Læs mere

Ex. moms kr. 
76.00
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
95.00
pr. enhed


Varenummer:
241219
EAN:
5704628661302

trustpilot

Beskrivelse

Fugestudsske til fugning af studsfuger - 8 mm

Fugestudsskeen har et knæk, som giver skeen den helt rigtige form til arbejde med fugning af studser. Denne smarte fugestudseske fra B&V er det perfekte hjælpemiddel, når du skal fuge studser. Et klassisk murerværktøj, som en murer ofte har behov for til sit arbejde. Produceret i specialhærdet kvalitetsstål med et ergonomisk udformet håndtag af bøgetræ, er denne fugestudsske uundværlig.

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.