Slibeværktøj

Stort sortiment af slibeværktøj til fliseprojektet

Har du brug for noget slibeværktøj til dit næste fliseprojekt? Så er du havnet det rigtige sted. Her i kategorien finder du vores brede sortiment af betonslibere, slibeskiver, slibepads, vådslibere og meget meget mere. Hvis du ikke ønsker at bruge slibemaskiner, kan du under slibepads også finde effektive manuelle diamant slibeklodser i forskellige kornstørrelser for større præcisionsarbejde. Med dag til dag levering skal du aldrig stå og mangle slibeværktøj igen. Skal det leveres til Syddanmark eller Fyn, kan du endda have det samme dag, når du bestiller inden kl 9.

Vælg den ønskede kategori

Her på siden med slibeværktøj får du overblikket over vores BetonslibereFacadefræsereSlibeskiverSlibepadsMulticutter-klingerMultislib og Vådslibere
Her finder du lige præcis det specialværktøj, du har brug for til dit projekt. Dyk ned i adskillige betonslibere fra det tyske kvalitetsmærket Eibenstock. 
Udvalget af multicutter-klinger giver mulighed for en sikker fjernelse af fugen mellem fliserne. Her er også multicutter-klinger til fjernelse af lim eller til præcise skæringer i metal, træ eller plast. 
Læg mærke til vores gode priser ved køb af flere klinger. 
Har du spørgsmål til vores sortiment eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.