Skuresvampesæt

3 stk. skuresvampe samt 1 stk. plasthåndtag. Medfølgende svampe i hårdheden (fin, mellemgrov og grov). * Indeholder svampe fra det fineste til det groveste skurerengøring * Svampene er nemme at på- og afmontere * Medfølgende plasthåndtag med høj komfort, så du mindsker ledskader i håndledet.

Læs mere

Ex. moms kr. 
97.00
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
121.25
pr. enhed


Varenummer:
100740
EAN:
5714297003105

trustpilot

Beskrivelse


Skuresvampesæt (3 stk. skuresvampe + håndtag)

Vi tilbyder her en komplet pakkeløsning med 3 stk. skuresvampe, én i hver hårdhed samt 1 stk. plasthåndtag. Det er den ideelle pakkeløsning for dig som ønsker, at være dækket godt ind til en hver skuresituation. Med vores skuresvampesæt, kan du udføre alt fra afvaskning af fugemasse til fjernelse af groft fastsiddende pletter af f.eks. mørtel eller cementslør og ovenikøbet, med en komfortabel plasthåndtag som har et ergonomisk design.

Fordele

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.