RUBI TS-43 MAX

RUBI TS-MAX manuelle skæremaskiner er udstyret med en stor forstærket base for at give den professionelle bruger større komfort og stabilitet under arbejdet. TS-MAX manuelle skæreskiver er udstyret med to forkromede stålstyringer, der er rektificeret og kalibreret og korrosionsbeskyttende behandlet. Dette dobbelte styresystem giver brugeren et bedre og større overblik over ridselinjen og giver dermed en høj præcision ved hvert snit.

Muligheden for at anvende hele RUBI's udvalg af udskiftelige ridseskiver fra 6 til 22 mm gør det muligt at tilpasse TS-MAX manuelle skæremaskiner til hvert enkelt keramisk materiale og opnå maksimal ydeevne og skærekvalitet. TS-MAX manuelle skæremaskiner omfatter som standard to ridseskiver: en på 6 mm til skæring af fliser og en anden på 10 mm til glaseret stentøj.

Endelig bør vi fremhæve et af de mest karakteristiske og specifikke aspekter ved RUBI manuelle skæremaskiner: transportkassen med forstærkede låse og hængsler, der beskytter og letter mobiliteten af vores TS-MAX manuelle skæremaskiner.

Læs mere

Ex. moms kr. 
1,767.20
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
2,209.00
pr. enhed


Varenummer:
115502
EAN:
8413797189209

trustpilot

Beskrivelse

Læs mere
Tekniske informationer
Tekniske dokumenter og downloads

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.