Rubi Skærehjul TS TR Plus Extreme

For de mest vanskelige keramiske materialer stiller RUBI udvalget af EXTREME rulleskærere til rådighed for professionelle.

EXTREME rulleskærere er lavet af høj kvalitet tungstenkarbid med en særlig belægning af titaniumkarbid. Takket være denne belægning lider RUBI EXTREME rulleskærere og hjul mindre slid under brug. Men ud over det eliminerer EXTREME rulleskærerne, når de monteres på et leje, fuldstændigt friktionen mellem hjulet selv og aksen på hjulet. Denne kombination gør det muligt for EXTREME rulleskærernes præstation at være langt overlegen i forhold til de andre, idet de tilbyder en blid scoring og en levetid på 300%, sammenlignet med SILVER rulleskærere under de samme betingelser for brug.

Læs mere

Ex. moms kr. 
396.00
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
495.00
pr. enhed


Varenummer:
115519
EAN:
8413797019070

trustpilot

Beskrivelse

Læs mere

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.