Pica Dry dybhulspen

Den smarte træmarkør fra Pica-Dry er nu endelig ankommet til vores webshop. En helt speciel og alsidig markør til alle slags overflader og materialer, om så disse er tørre eller fugtige. Om så du skal have markeret lyse eller mørke overflader; om markeringerne skal kunne opløses igen eller være vandfast - du bestemmer helt selv! Vha. de farvede udskiftningsminer, som kan tilkøbes, er du selv herre over dine opmærkninger - uanset hvor du er.
Denne dybhulspen kan benyttes overalt; selv på olieagtige, støvede og mørke overflader kan du fint benytte dig af denne smarte markeringspen. Køb den hvis du vil kunne have en hurtig opmærkningspen med undervejs, som du kan have i lommen!

Læs mere

Ex. moms kr. 
63.20
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
79.00
pr. enhed
På lager


Varenummer:
282210
EAN:
4260056150371

trustpilot

Beskrivelse

Læs mere
Fordele

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.