Mondrillo STL Diamantklinge

En helt unik diamantfliseklinge, der kan anvendes til både skæring og slibning. STL fliseklingen kan anvendes på porcelænsfliser, bløde keramiske fliser, granit, beton, marmor og andre lignende materialer. Klingen kan bruges til affasning af kanter, afrunding af hjørner og lignende opgaver. De monteres direkte på vinkelsliberens gevindspindel via den integrerede flange med M14-gevind. Derved er det muligt at slibe plane flader m.m.

Diamantklingen indeholder ikke diamanter i hele segementet som et traditionelt diamantsegment. Den er pålagt et diamantlag på stambladet, der er fikseret ved hjælp af vakuumlodning efterfølgende (hvillet er den samme måde som diamantbor til vinkelsliber).

Mondrillo STL diamantklingen er præcis den effektive skære- og slibeskive, du mangler i dit værktøjssortiment. Vælg mellem fin eller medium kornstørrelse.

Læs mere

Ex. moms kr. 
920.36
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
1,150.45
pr. enhedVarenummer:
120902
EAN:

trustpilot

Beskrivelse

Læs mere
Fordele

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.