Opmærkningsværktøj

Værktøj til opmærkning og markering ved flisearbejdet

Det er altid vigtigt for håndværkeren, at farverne og markeringerne er lette at genkende. I vores sortiment finder du opmærkningsredskaber til forskellige opgaver - eksempelvis til markering på træ, metal og sten. Der kan skrives på mørke, lyse, snavsede, støvede, olierede eller våde områder. Med vores opmærkningsredskaber fra Pica Dry er det nemt at afmærke og notere på forskellige slags overflader.

Har du spørgsmål til vores sortiment af opmærkningsværktøj til flisearbejdet eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefon 7260 6630. Den er åben mandag - fredag kl. 8.00 - 17.00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af opmærkningsværktøj og alt andet inden for flise- og murerværktøj. Vælger du vores traditionelle opmærkningsløsning på en tømrerblyant fra Staedtler, så er du stadig sikker på at få den bedste kvalitet til den bedste pris.